Spuitpleister

Spuitpleister /Stucpuitwerk is een wand- en plafondafwerking die zeer voordelig is. Echter een vereiste is dan wel dat de ondergrond al vlak is.

Het aanbrengen van Spuitpleister c.q. Stucspuitwerk wordt veelvuldig gedaan op plafonds en tegelwerk in nieuwbouwwoningen. Het is in elke door u gewenste kleur aan te brengen. Echter na elke nieuwe kleur Spuitpleister moet de apparatuur gereinigd worden. Dus wilt u verschillende kleuren Spuitpleister c.q. Stucspuitwerk in één woning aanbrengen dan brengt dit wel extra reinigingskosten met zich mee.

Naast het grote voordeel van Spuitwerk dat het voordelig is, wordt als minder groot voordeel aangegeven dat het resultaat minder hard is. Gevolg hiervan kan zijn dat het relatief sneller beschadigd. Voor plafonds is dat vaak geen enkel probleem maar wilt u Spuitpleister laten aanbrengen op de wanden dan moet u zich hier wel van bewust zijn.

Het goed aanbrengen van Stucspuitwerk is vakwerk maar voor onze vakmensen geen probleem. Indien het noodzakelijk is dan maken we eerst de ondergrond glad, uiteraard is dat voor ons geen enkel probleem. Dus voor de basis en de afwerking van spuitpleister en stucpuitwerk bent u bij stucadoorsbedrijfVan de Kant Bunnik aan het juiste adres.