Sierpleisters

Sierpleister is er in verschillende korreldiktes en in verschillende structuren. U mag zelf kiezen wat u mooi vindt en er is keuze in overvloed. Hierdoor geeft een egale korrelstructuur die uiteraard in wit maar eigenlijk in elke gewenste RAL kleur aangebracht kan worden.

Sierpleister is geschikt voor zowel binnen als buiten. Decoratieve pleisters zijn gemaakt op basis van synthetische hars. Dit maakt decoratief pleister zo hard dat de kans op enige schade nagenoeg nul is. Reinig sierpleister iste met water en zeep en laat je gemakkelijk overschilderen met latex. Als je decoratieve pleister wilt aanbrengen, wil je echt heel mooi worden, heb je een plat oppervlak nodig. Het maken van dit gladde oppervlak is voor ons als pleisterbedrijf geen probleem.

Het maken van deze gladde ondergrond is voor ons als stukadoorsbedrijf geen enkel probleem. Dus ook voor de basis en de afwerking van sierpleisters bent u bij ons stukadoors bedrijf aan het juiste adres.

Neem contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs voor een offerte maar u bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waar u gemakkelijk kennis kunt maken met de diverse mogelijkheden als het gaat om sierpleisters.