Gevelisolatie

Gevelisolatie is op diverse manieren te plaatsen en vermindert het verlies van warmte uit uw huis. Dit kan zomers juist weer helpen om de warmte buiten te houden.

Er zijn diverse mogelijkheden. Het resultaat is uiteraard mooi voor het oog maar een ander belangrijk voordeel van gevelisolatie is dat ’s winters uw huis langer warm blijft en zomers uw huis langer koel blijft.

Van de Kant Bunnik is gespecialiseerd in gevelisolatie middels gevelbepleistering. Als eerste wordt de buitengevel met isolatieplaten bedekt. Deze platen worden met pluggen of met lijm verankerd. Als eindafwerking voor de gevelisolatie kan gekozen worden voor een cement product, voor sierpleister of voor spachtelputz.

Gevelisolatie is de manier om energie en dus kosten te besparen. Ook als uw huis geen extra isolatie nodig heeft is gevelisolatie middels gevelbepleistering een optie. Dit omdat het resultaat bijzonder mooi oogt! De uitstraling van uw huis verbetert zienderogen.

Wat u keuze ook gaat worden, Van de Kant Bunnik kan u, als ervaren stukadoorsbedrijf, vooraf adviseren en het werk correct voor u verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.